1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Martijn Oomen

Martijn Oomen newDeze week passeerde ik een dorp in de Kempen, eens klein nu uitgegroeid, tot een op een stad lijkende leefgemeenschap. Het was daar dat ik in de jaren 80 kennismaakte met de Fransman  een lange tanige kerel die zijn kost verdiende op en rond de foor( kermis)aangezien hij een zeer onregelmatig vooral nachtelijk leven leidde,

Martijn Oomen newHet zal midden jaren 60 geweest zijn, dat in een klein dorp in de Kempen, na lang ziekbed een liefhebber overleed, zijn duiven waren van gemiddelde kwaliteit, maar hij kon 6 weken achtereen enorm uithalen, en dan weer terugvallen op normaal niveau.

Martijn Oomen newIedereen die een aantal jaren meeloopt heeft ongetwijfeld ooit dingen gehoord, die de moeite waard zijn, zaken die blijven hangen in je geest. Persoonlijk hebben we meer dan 50 jaar duiven, en naast de sport, had ik altijd interesse in , contacten met speciale mensen, die we als markant aanzien, veel van hen zijn niet meer onder ons, en telkenmale betekent afscheid van deze mensen , het einde van een tijdperk.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.