1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Reportages

Vercammen Eric 2

Eric Vercammen uit Herentals is al sinds z’n 7e gefascineerd door duiven, destijds speelde hij nog samen met zijn vader, ondertussen op eigen houtje.

Eric en de dochters

Lanaken: Het mooie dorp waar Marino Keulen de burgervader is , ook waar het grote papierfabriek Sappi ligt(waar ik al veel zweet gelaten heb), hier heeft Erik en zijn beide dochters Kimberly en Lyn  geschiedenis geschreven. 40jaar heeft het geduurd om een provinciale palm te winnen ……. EINDELIJK….  het is toch gelukt verteld Eric.

Sens

Rijkel:Een deelgemeente van Borgloon ,waar nu niet alleen de bloesem in volle bloei is ,maar ook de duiven van Noel en zijn Marina.Wat deze kolonie al gepresteerd hebben op enkele weken tijd is werkelijk fenominaal .Het hoogte punt in dit prille seizoen is toch wel de eerste provinciaal winnen tegen 9473 duiven met een straat lengte voorsprong !!!

foto 2018

Halen:  Wie Halen nu niet weet liggen als duivenmelker die kent er echt niks van.

20190509 194159

Na de verhuis van Bonheiden naar Putte heeft Kris Cleirbaut de  lijn met topresultaten flink doorgetrokken, vorig jaar werd bij de jonge duiven een Nationale overwinning geboekt op Chateauroux en een 1e Nationaal op Argenton in de zone B1!

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.