1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Addejong2014Openheid

Voorbije dinsdag was er een NPO vergadering in Wijchen over statuten en reglement wijzigingen. Voor het eerst was de vergadering via Live Stream te volgen. Kijk dat is nu openheid naar de liefhebbers van dit nieuwe bestuur onder de leiding van voorzitter v d Kruk.

LogemannHet weekend waar heel duivenminnend Nederland naar uitkeek, ook de Belgen hadden deze datum in hun agenda. De dag dat de eerste grote concoursen vervlogen werden, zaterdag 28 mei, of wel, het begin van weer een duivenzomer.

KlaasbuwldaHet is weer zondag en gisteren hadden we een vlucht vanuit Quiévrain. Een slordige 345 kilometer voor mij en ik heb de hele ploeg ingekorfd na een week rust te hebben gehad.

Beekman 2014Zondag 22 mei 2016. De klok wijst al weer ruim na acht uur. Acht uur ’s avonds wel te verstaan. De dag is weer voorbij gevlogen en eigenlijk geldt dit voor de hele week. Vooral in periodes met veel activiteiten lijkt de tijd voorbij te vliegen.

SjaakB2Had je al eens gemerkt dat ik mij stoor dat we zelf niets doen aan het niet serieus nemen van onze sport door de buitenwacht? Hebben we zelf in de hand hé, eerst jezelf serieus nemen anders kom je zeker niet serieus over, waar wacht je nog op dan?

Addejong2014Grote klasse

Nederland is niet alleen waterland maar ook sportland. Kijk maar eens wat Max Verstappen vorige week klaar speelde. Deze week in de Giro deed Steven Kruijswijk ook van zich spreken.

LogemannWe komen dichterbij. Deze gedachte schoot me deze week een aantal keren door het hoofd, bij verschillende, duivengerelateerde kwesties.

KlaasbuwldaHet goede gevoel is weg. Afgelopen week wilden de duiven slecht trainen bij huis en dat terwijl ze afgelopen zaterdag geweldig goed thuis kwamen. Ik dacht ook al oortjes te zien en dat duid toch op ornithose bij de duiven.

SjaakB2Gewoon even kijken, je hoeft niet geweldig Duits te spreken om te zien hoe dit sportverslag top in beeld wordt gebracht:

Beekman 2014Zojuist heb ik nog even een vluchtje gekeken in Reeuwijk bij mijn inmiddels wel goede vriend Willem. De duiven kwamen vlot, binnen 20 minuten waren er een kleine 80 van de kleine 100 ingekorfde duiven.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.