1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

KlaasbuwldaIn eerste instantie was ik enorm verheugd met de lossing op vrijdag en volgens mij kon het ook prima met de voorspellingen op zaterdag. ’s Avonds mijn laatste ronde op de hokken en kijkend over het veld droomde ik over een duif die vroeg zou vallen morgen of misschien wel vannacht, wie zou het zeggen?

Beekman 2014Het wordt een weekstuk een beetje geschreven op het tandvlees. De afgelopen vluchtdag was namelijk niet bepaald mijn dag. De zaterdag moet normaal gesproken de kroon op de, mijn, duivenweek zijn. Al het werk dat de dagen er voor verricht is moet zich dan uitbetalen in plezier.

Addejong2014Africhten

Had zelf voorbije woensdag de jongen naar Geertruidenberg 19 km gebracht. Omdat in Gilze om 10.45 uur duiven van Utrecht werden gelost heb ik ze om 11.45 uur los gelaten , in de hoop dat de duiven van Gilze voorbij waren.

LogemannWaar ik over ga schrijven lijkt me niet moeilijk. Teleurstelling voert de boventoon. Het weekend van Brive, veranderd in Perigueux, één van de topweekenden in het seizoen. Al een paar jaar werden op mijn hok op deze vlucht mooie prijzen gepakt, daarnaast altijd een druk weekend met 2 of 3 wedstrijden tegelijk.

KlaasbuwldaDuiven los van Sint Vincent op zaterdag tot mijn tevredenheid. Op maandag scheen het een slechte regenachtige dag te worden en de hele week leek er op zaterdagmiddag een open strook te zijn van Sint Vincent tot Parijs en dus een mogelijkheid tot lossen.

Beekman 2014Duivensport op zondag went in mijn geval nooit. Ik wil graag de zondag lekker kunnen rommelen na een vluchtdag op zaterdag. Dit laatste is bij ons in de afdeling al 4 weken niet het geval. Door slecht weer vliegen we helaas al 4 weken op zondag en dit keer zelfs na een inkorving op donderdag.

Addejong2014Moedeloos weer

Het is om moedeloos van het weer te worden. Er was door de afdeling7 al een goed besluit genomen om een dag later in te korven. Vrijdag waren de weersvoorspellingen voor zaterdag ook niet zo gunstig en dit bleek ook wel.

LogemannVol verwachting klopt ons hart.... Toch gelost, zowel St. Vincent als de midfondvlucht vanuit Quievrain.

KlaasbuwldaDe kop is eraf, de eerste overnachtvlucht van 2016 is een feit, de klokken zijn gelicht en de uitslagen zijn definitief. Meteen teletekst gepakt met mijn 113, wat een topduifje is dat.

Beekman 2014Zondag 12 juni 2016. Na een paar uurtjes in het duivenhok waarin ik een telefoontje kreeg van Beekman senior dat de duiven gelost waren, kroop ik zojuist achter de PC om mij eens te verdiepen in de lossingen en het weerbeeld.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.