1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Addejong2014Beurs

Op 1 en 2 december is de NPO beurs. Dit jaar is het in de Beursfabriek in Nieuwegein. Een jaar geleden in Rosmalen was het winter , op de terug weg heel langzaam gereden door de hevige sneeuw die op ons landje neer dwarrelde.

DSC00690

In de media worden de duivenmelkers regelmatig aan de tand gevoeld i.v.m hun verloren duiven. Of dit terecht of onterecht is, laat ik echter in het midden.

ajd

Kampioenschappen AJD

Addejong2014Sint in het land

Zaterdag is de Sint weer in het land gekomen. Veel kinderen kijken er al lange tijd naar uit. Zoals de laatste jaren al gewend was er weer discussie over zwarte pieten. Zelfs ging men naar de rechter om de intocht te verbieden.

kampioenen 2018 Zittaart vlnr Roger Van EyndeVictor VanhoutPeeters KarelEelen KarelHoes WimYorrit

Kampioenenviering en Kampioenschappen Duivenvrienden Meerhout-Zittaart

LogemannEr speelt momenteel van alles in duivenland, de commissie "Eerlijk spel" trekt er behoorlijk aan. Concrete voorstellen worden er door liefhebbers aangeleverd, van heel zinvol tot vooral in eigen straatje pratend. Begrijpelijk, de verzameling die wordt gemaakt gaat uiteindelijk uitwijzen waar de grootste pijnpunten en wensen liggen.

Trofee2015

Kampioenschappen Quiévrain:

Beekman 2014Dit keer ben ik maar eens naar buiten gegaan om het weekstuk te tikken. Op het terras staat al enige tijd een tafel van het Zweedse woonwarenhuis die hiervoor uitermate geschikt is. De overkapping van het terras zorgt daarnaast voor een aangename temperatuur en voldoende schaduw.

Addejong2014Sporten / NPO

Er zijn op deze tijd van het jaar weer veel sporten te zien op de televisie zoals veldrijden , voetbal , snooker , schaatsen , formule 1 en nog tal van andere sporten. Verschillende van deze sporten zijn wel leuk om naar te kijken.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.