1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Addejong2014Zomer

Dit jaar een vroege mei zomer. Na enkele plensbuien hier en daar in het land is het op veel plaatsen kurk droog.

KlaasbuwldaIk sprak laatst met iemand die het leuk vond om af en toe lekker te golfen op zondag. Dit vond hij ontspanning en hij sprak dan ook de wijze woorden: “Een hobby is ontspanning”. Ik moest op de terugweg in de auto enorm lachen in mezelf en begreep wat hij bedoelde.

LogemannHet seizoen is nu echt begonnen, de eerste dagfond vlucht is vervlogen. Het zat er de hele week al aan te komen. Warm weer, oostelijke wind, zware omstandigheden. Ik las op Facebook een post van Beute, hij maakte een quote die nogal wat reacties uitlokte.

kbdb

Mededeling t.a.v. De inkorvingslokalen van de (inter)nationale wedvluchten 2018

duif101

Mooie prestaties 26 – 27 mei

Beekman 2014Een weekstuk schrijven zonder dat je duiven hebt is iedere week lastig. Lastiger dan met duiven, immers geen gebeurtenissen op eigen hok, eigen erf of in de vereniging. Normaal gesproken vormen die gebeurtenissen juist de bron  van inspiratie.

kbdb

 Persmededeling i.v.m. de voorspelde hoge temperaturen

Addejong2014Weer

In het noordoosten van het land heeft het voorbije week flink geregend met water overlast. Hier is weinig gevallen , voor het land is het hard nodig. De aardbeien staan te bloeien en worden geregeld nat gesproeidt anders worden het wel heel kleine vruchten.

LogemannAfgelopen weekend werden de lossingscommissies geconfronteerd met lastige omstandigheden. Lossen of niet op de zaterdag, meningen per afdeling waren verdeeld. Friesland'96 koos ervoor uit te stellen naar de zondag.

duif101

Mooie prestaties 19 – 20 mei

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.