1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

kbdb

Rekening houdend met de gewijzigde beschikkingen van

Beekman 2014Iedere zondagmorgen is het vaste prik. Uitslagen bekijken en een weekstuk schrijven. Aalsmeer of Valencia (nabij Kuala Lumpur), dat maakt niet uit. Even de bekenden zoeken in de diverse afdelingen en met natuurlijk bijzondere aandacht voor de uitslagen van de afdeling Noord Holland.

Addejong2014Duivensport duur

Ja  ,  duivensport is best duur. Maar dat zijn andere hobby’s natuurlijk ook. Je kan het ook net zo duur maken als je zelf wil. Je hoef ook geen groot aantal duiven te hebben om plezier aan de sport te beleven. 

LogemannDe maand mei, wat gebeurt dan zoal?

duif101

Mooie prestaties 5 mei

KlaasbuwldaInmiddels hebben we de eerste vier vitessevluchten gehad en is bij mij de traditionele voorlaatste schifting geweest. Er blijven er ieder jaar wel een paar weg op de vitessevluchten en vooral met late jongen loop je dat risico. Je moet het zien alsof het voor die duiven de eerste jonge duivenvluchten zijn.

Addejong2014Rust in het hok

Moet er rust zijn op het duivenhok. Het is denk ik net wat de duiven gewend zijn. Er zijn liefhebbers waar overdag niemand op het hok mag komen. Zelf heb ik daar nooit naar gekeken. Als ik overdag bij de weduwnaars wil kijken dan doe ik dat.

LogemannHet was minder afgelopen zaterdag. Prachtig weer, noord-oostenwind, wat kan je gebeuren als duivenmelker?

duif101

Mooie prestaties 5-6 mei 2018

Beekman 2014Er zijn van die weekenden dat de weergoden het de duivenmelkers niet makkelijk maken. Dit weekend was er zo één. Een matige tot slechte weersvoorspelling voor zaterdag en een zeer slechte verwachting voor zondag daar boven op. Niet makkelijk voor de melkers en nog een beetje lastiger voor de beslissers.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.