1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

duif101

Mooie prestaties weekend 28 en 29 juli 2018

kbdb

De KBDB wordt er zopas door de dienst Dierenwelzijn Vlaanderen van in kennis gesteld dat vandaag vrijdag 27/7/2018, gelet op de extreme temperaturen,  in Vlaanderen geen enkele inkorving kan plaatsvinden.

kbdb

Goed nieuws voor de liefhebbers en verenigingen die in de schutkring van Haaltert gelegen zijn.

Jos Cools

Na de gekende tegenslag (diefstal) in 2017 is de Grobbendonkse voorzitter Jos Cools er weer helemaal terug bovenop.

Addejong2014Extreem

Al maanden is het warm tot zeer warm weer. En zoals het er nu uit ziet komt er een extreem hete periode aan. Zaterdag op KNMI weerstation Herwijnen maximum temperatuur 27,7 graden.

LogemannDat ging dus niet goed, die coupe special die ik had bedacht voor Chateauroux. De doffers ingeschakeld, ze leken wat forme te vertonen.

WVVnew

Gelet op de aanhoudende hoge temperaturen heeft de KBDB beslist dat komend weekend geen grotehalvefondvluchten voor jonge duiven mogen worden ingericht.

kbdb

Rekening houdend met de klimatologische weersomstandigheden die een goede voorbereiding van de jonge duiven praktisch onmogelijk heeft gemaakt, en rekening houdend met de weersvoorspellingen voor de komende 14 dagen werd beslist om ALLE NATIONALE VLUCHTEN ZWARE HALVE FOND met 1 week op te schuiven.

duif101

Mooie prestaties weekend 21 – 22 juli 2018

kbdb

Gelet op de voorspelde hitte werd beslist dat op de zware halve fondvluchten voorzien voor het weekend van 28/29 juli  2018 GEEN JONGE DUIVEN kunnen ingekorfd worden.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.