1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Beekman 2014Dit wordt echt een keertje een kort weekstuk. Althans dit was de intentie. Simpelweg omdat ik nog een beetje los ben van de duivenwereld, waarover straks meer. Het komt echter vooral doordat de duiven van Noord Holland op het moment dat ik dit schrijf nog aan het thuiskomen zijn of juist thuis gekomen zijn.

Addejong2014Grandioos weekend

Ron en Dennis van Veggel hebben weer een grandioos weekend achter de rug. Met de jongen wonnen ze in de club 1 t/m 9 en in het rayon werd begonnen met de 1e en 2e plaats tegen 740 duiven.

Addejong2014Gematigd … heerlijk

Eindelijk gematigde temperaturen en af en toe wat regen zoals donderdag op vrijdag nacht , wel mooi 11 mm. Ideaal in de nacht regen en overdag goed weer met temperaturen rond de 23 graden   … heerlijk.

LogemannWie zong dat ook alweer? Dat liedje over die zomer die voorbij is. Het is een beetje het gevoel wat ik heb na het vliegseizoen 2018. De zomer is nog helemaal niet voorbij, zeker niet met nog een vakantie in het verschiet in het zuiden van Frankrijk.

duif101

Mooie prestaties weekend 18 – 19 augustus 2018

Beekman 2014Terug in Maleisië. Al sinds dinsdagavond laat. Al vertrokken op maandagavond want de reis duurt best lang. De vliegreis bestaat uit twee etappes van elk zo’n  kleine 7 uur plus een overstaptijd van ongeveer 4 uur op de luchthaven van Dubai.

Addejong2014Aanvoeren duiven

In de Afdeling 7 is het al jaren zo dat de duiven moeten worden aangevoerd. Alle kortere vluchten moeten van onze club naar Meerkerk en de langere vluchten moeten zelfs naar IJsselstein gebracht worden. Ook moeten iedere week de lege manden worden opgehaald in Meerkerk.

duif101

Mooie Prestaties weekend 11 – 12 augustus 2018

Addejong2014Zwaar jaar

Het is een zwaar jaar voor onze duiven. Ik zou zeggen verg niet te veel van uw duiven. Een duif is geen machine waar je benzine in kan gooien.

LogemannHet is zondagochtend, de laatste prijsduiven in het NIC moeten nog geklokt worden. De seizoensafsluiting vanuit Cahors werd een nationale lossing in Perigueux. Vlucht ingekort wegens te verwachten extreme omstandigheden. Extreem was het wel, temperaturen die dicht tegen de 40 graden aanlagen in Frankrijk op de lossingsdag.

duif101

Mooie prestaties van weekend van 04 en 05.08.2018

Gouden vleugel

Voorlopige uitslag Gouden Vleugelcompetitie Brugse Barcelona Club

LOGO AJD zonder adres
Info AJD Beide Vlaanderen

Addejong2014Toppers

In Utrecht denderen Ron en Dennis van Veggel maar door. Nu de laatste midfond vlucht is geweest zijn ze in regio B1  1e onaangewezen en 2e aangewezen geworden.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.