1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Huygens Patricia 8 1

Nadat Erik Roef en Patricia Huygens in 2013 in de duivensport stapten,  gingen de prestaties bijna jaar na jaar de hoogte in, zo werden zij in 2016 nog provinciaal kampioen en 2e Nationaal kampioen jonge op de snelheid!

Addejong2014Verschrikkelijk

Nederland werd deze week opgeschrikt door een ongeval in Oss. Kinderen werden met een bolderkar , genaamd Stint , van de voortijdse schoolopvang naar de basisschool gebracht. Het zou een ritje worden op de voorlopig laatste zomersedag.

Addejong2014The Dutch

Hier enkele kilometers vandaan is voor het derde jaar op rij het KLM OPEN golf toernooi in Spijk. Men is al maanden bezig om tenten en tribunes neer te zetten. Het mag wat kosten. Het is een gigantische voorbereiding om alles live op de tv te brengen.

Fransen Karel 2

Karel Fransen, liefhebber  uit Oostmalle, die zeker zijn mannetje staat op de halve en kleine fond, bezit met de 6252063-17 (bonduif van Swa Langmans) de beste Antwerpse jaarse duif op 6 Nationale vluchten met volgende prijzen:

Beekman 2014Op het moment dat ik deze regels schrijf zit ik weer op het plekje waar ik al heel veel weekstukken geschreven heb, namelijk aan de huiskamer tafel in Aalsmeer. Ik ben wederom even terug in Nederland omdat ik de komende week voor een aantal vergaderingen in München dien op te draven, met enige vorm van vrijwilligheid gebied de eerlijkheid mij te zeggen.

Addejong2014Weer wisselvallig

Na een snik hete zomer is het nu wisselvallig weer geworden. Wel nog goede temperaturen maar plaatselijk hevige regenval met onder gelopen straten. Regen was na de intense droogte erg welkom maar van die plens buien daar heb je niet zo veel aan.

Beekman 2014Deze week een relatief rustige week in Maleisië. Gewoon veel werken omdat er diverse Duitse collegae ingevlogen zijn die ons van alles uitleggen over het SAP systeem en de werkwijze van ons zusterbedrijf in Leipzig. Het betekent lange dagen. Zoals altijd om 7:00 uur ’s morgens van huis maar nu thuis tussen 19:00 en 20:00 uur.

Addejong2014Werkers zijn onmisbaar

Vrijwilligers zijn in iedere sport onmisbaar zo ook in de duivensport. Er moet iedere week in het vliegseizoen veel werk gedaan worden door de werkers. Voor de vluchten moeten alle duiven gechipt en in de klok staan.

Logemann"A Man's got to know his limitations". Komt U dat bekend voor misschien? Zou zomaar kunnen, het is één van oneliners die Clint Eastwood regelmatig uitsprak in zijn legendarische "Dirty Harry" films.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.