1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 
IMG 2035

Schalkhoven: dit jaar was het de beurt voor de vrede Romershoven om de kampioenendag te organiseren. Gert Rondags werd algemeen kampioen voor Jos louis en hok Nimovan.

Onder grote belangstelling werd het een mooie avond,aan boterhammen en gratis vlaai geen gebrek. Het panelgesprek met wereldkampioen Jos Thoné en topper Rudi Stas was gewoon formidabel ,vele duivenliefhebbers vuurden gerichte vragen op hun af en kregen mooie antwoorden.

IMG 2025

Een extra hulde was er voor de nationale winnaars FrederikConinx uit Wellen en Gert Rondags. Frederik won de nationale asduif bij de oude snelheid en Gert won het nationaal kampioenschap jonge snelheid en de nationale asduif met “Nafi”.

IMG 2037 1

Onder leiding van Jeaninne Noelmans-Hellinx werd de zaal omgetoverd tot een mooi zangkoor ,IEDEREEN in de zaal zong met volle borst het Limburgs volkslied mee.

Om aftesluiten werd er nog een mooie tombola georganiseerd met meer dan 150 prijzen ,maar dankzij de sponsering van Comed kreeg iedereen al een potje Levicom (Biergist met vitamines en mineralen)en een potje Appetose(zorgt voor betere eetlust).

De hoofdprijs een zelfgemaakte schilderij van Odette Immers werd deze keer gewonnen door Guy Vandebosch

IMG 2042

Om middernacht ging iedereen tevreden naar huis.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.