1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 
DSC00724

Zonhoven:In een volle zaal (40 personen meer dan vorig jaar)werden de Limburgse kampioenen gehuldigd .Zoals de titel al laat vermoeden zijn het de zonen van onze wereldkampioen Jos Thoné die het Limburgs kampioenschap winnen,je kan zeggen de appel valt niet ver van de boom.

Op de 2de plaats eindigde de vrouw die weeral een super jaar kende nl Sabrina Brugmans. Het brons was voor Vrancken Willy en Sandra die hun super jaar hier ook verzegelen. Verder zien we in de top 10 Geris Guido &Thomas ,CaenenHubert, RondagsGert,Roox Henri &Betsy,ErkensTheo,ChristiaensNico,en op de 10 de plaats Simons Willy.Ieder kreeg mooie felecitaties van het nieuwe Limburgs bestuur met als voorzitter Wim Kempeneers,Hetlimburgsvolkslied werd door de hele zaal mooi meegezongen.

Tijdens de maaltijd werden de kampioenen gehuldigd van de asduiven ,en van de verschillende disiplines.Ook de provinciale winnaars kregen een mooi aandenken een foto met hun prestatie duif erop.

Daarna volgden ook nog de speciale prijzen ,liefhebbers die een eerste prijs behaalden op een nationale vlucht of die eerste waren in het nationaal kampioenschap.Het nationaal volkslied kon hier zeker niet ontbreken,het werd een mooi gezang.Daarna werden de liefhebbers gehuldigd die een klassering hadden in het nationaal kampioenschap.Als slot werd er geloot om de tombola,ik denk  wel dat alle aanwezigen prijs hadden.Voor de grote tombola prijzen kan je de uitslag vinden op de site van de KBDB.

Als slot werd Ann Knaepen bedankt door het voltallig Limburgs bestuur ,ze heeft dat zoals altijd, het weer voortreffelijk gedaan.

Frans

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.