1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 
Eric en de dochters

Lanaken: Het mooie dorp waar Marino Keulen de burgervader is , ook waar het grote papierfabriek Sappi ligt(waar ik al veel zweet gelaten heb), hier heeft Erik en zijn beide dochters Kimberly en Lyn  geschiedenis geschreven. 40jaar heeft het geduurd om een provinciale palm te winnen ……. EINDELIJK….  het is toch gelukt verteld Eric.

 Je kan zich afvragen heeft Moors dan geen goede duiven, Het tegendeel is anders,  Eric behoort al jaren tot de top van de maaskant , ieder jaar behoort hij bij de kampioenen, want wie voor Moors pakt , pakt zeker vroeg. Vele ereplaatsen werden al behaald op de provinciale vluchten maar het was altijd “net niet”. Gelukkig besliste “Wonder Woman” er anders over deze duiver ontpopte zich als fiere winnaar.

5074616/18

“Wonder woman” heeft zijn naam te danken aan Kimberly. Kimberly heeft een half jaar voor het rode kruis gewerkt in Puerto Rico,  al snel hadden de dorpelingen door welk vlees ze in de kuip hadden en zo werd Kimberly die tijd genoemd als “Wonder Woman”. Dat Wonder Woman het van geen vreemde heeft kan je op de pedigree bekijken waar je enkele toppers kan vinden . Dat Wonder Womangeen eendags vlieg is heeft deze duiver al bewezen want enkele weken geleden vloog hij ook al 7 min vooruit op Sourdun. Bekijk hier het ganse palmares.

Spel en systeem

Ten huize Moors wordt totaal weduwschap gespeeld, alles is vrij op het hok en men werkt gewoon met roulatiesysteem zoals bij jonge duiven. Voor het seizoen worden ze enkele malen opgeleerd, eens de vluchten begonnen zijn wordt er niet meer gereden . Het voeder verkoopt Eric zelf van Beyers , waar de galaxy mengelingen de voorkeur krijgen.

Medisch

Vincent Schroeders is de man die alles in orde moet brengen, maar dit seizoen gaat alles vanzelf en dan moet je er met je handen vanaf blijven. Kwa bijproducten wordt ook de pigeon HP op advies van Jos Thonégegeven. Als zelfstandige tuinaanlegger en onderhoud komt Eric op vele plaatsen.

Uitslagen 2019

Dat er hard gevlogen is bij de fam Moors bewijzen deze uitslagen al

12 eerste prijzen in De Vrede  Lanaken

8 Eerste prijzen in Samenspel voorkant oost.

1 eerste prijs in het samenspel Lato

1 eerste prijs provinciaal Limburg.

We wensen de familie Moors nog veel duiven vreugde

Frans

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.