1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

Belgavet  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew  De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  
 

Reportages

IMG 7208

De Belgische duivensport is weer een nieuwe liefhebber rijker, in 2018 begon Patrick aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven, de duivensport.

Crucke Koen 2017

In 2017 had Koen reeds een mooi jaar achter de rug. Toen was een het “Danira” die van haar liet horen en naam maakte met een 1 nat z Bourges plus 1 provinciaal Argenton te vliegen.

IMG 20181107 134917

Beverlo: Een deelgemeente van Beringen , in duivenmelkers kringen de ideale plaats om zeker de provinciale en nationale vluchten te spelen, hier is Francis opgegroeid , en als 10 jarige knaap stond hij zijn vader al bij , bij het verzorgen van zijn duiven.

IMG 7172

De ex nationale winnaar Argenton heeft er terug een super seizoen opzitten met overwinningen op Bourges, Chateauroux, Gueret en 2 maal Chateauroux jaarlingen.

IMG 7177 2

De provinciale winnaar Orléans Oost-Vlaanderen jaarduiven van 1621 tegenstanders heeft er terug een topjaar opzitten.

IMG 7162 

Het vedettenhok van de familie Vanneste-L.Demely breiden in 2018 een verlengstuk aan hun super prestaties.

DSC00423

Grote Spouwen :Een deelgemeente van de stad Bilzen , op enkele kilometers van het mooie kasteel AldenBiesen, hier heeft Gert in 2018 weeral een mooi duiven  seizoen achter de rug. Nadat hij begin 2018 al zijn oude duiven verkocht ,  werd gedacht het een jaar naar kampioenschappen wat rustiger aan te doen , maar de duiven besliste er anders over .

Smits Steve 3

Dat Steve Smits zijn bijnaam ”Stevie Wonder” niet gestolen heeft, heeft hij afgelopen seizoen méér dan eens bewezen, iemand noemde hem zelfs”DeLegendary Genious”.

IMG 7156

Als je een geweldig seizoen hebt, denk je weleens bij jezelf: kan het nog beter?

IMG 0527

Patrick zat van jongs af aan tussen de duiven bij zijn grootvader. Hij was direct zeer gefascineerd door de duiven en ging zo ook zijn grootvader een handje helpen. Toen Patrick besloot om in het huwelijksbootje te stappen besloot hij ook om direct zelf met de duiven te gaan spelen.

IMG 7136

                                Jenny met verzorger Mike

Zoals in de 80e en 90er jaren is de kolonie Dierick en de verzorger Mike Van Maele op niveau dat ze willen. André die al enkele jaren gezondheidsproblemen heeft kan rekenen op vrouwtje Jenny die de knepen van het duivengebueren onder de knie heeft.

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Msn Duivensport.