1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 

De Reiger Bannertje MSN DUIVENSPORT 2  Verselebannernew  Mega2016  
 ROPA2016nrw  Verselekijkernew    
 

Reportages

IMG 20190727 143926

Topprestatie dit jaar voor Marc Verherstraeten uit Barcelona.

DSC00734

Tongeren: De oudste stad van Belgie waar Ambiorix ten strijde trok , en zei,  dat zijn de dapperste mannen , nu zoveel jaren later zijn niet alleen de mannen die dapper zijn maar de duiven van Omer mag je zeker als dapper bestempelen.

IMG 20190728 WA0003

Dilsen: Een  dorp aan de maaskant , hier wist Gerry de Limburgse klassieker uit Orléans te winnen bij de jonge duiven en zeggen dat het duivinneke bij thuiskomst zeker een minuut nodig had om naar binnen te gaan.

Voeten Paul 7

Eén van de tenoren de laatste jaren in de regio Turnhout is zeker Paul Voeten, hij nestelde zich vlotjes tussen toppers als Jan en Bart VanOeckel, Jan en Leo Broeckx, om er maar enkelen te noemen.

DSC00732

Membruggen: Op enkele honderden meters van het wijnkasteel van Genoelselderen, hebben Roger en zijn verzorger Jean lucVrindts geschiedenis geschreven.

Vercammen Eric 2

Eric Vercammen uit Herentals is al sinds z’n 7e gefascineerd door duiven. 

Eric en de dochters

Lanaken: Het mooie dorp waar Marino Keulen de burgervader is , ook waar het grote papierfabriek Sappi ligt(waar ik al veel zweet gelaten heb), hier heeft Erik en zijn beide dochters Kimberly en Lyn  geschiedenis geschreven. 40jaar heeft het geduurd om een provinciale palm te winnen ……. EINDELIJK….  het is toch gelukt verteld Eric.

Sens

Rijkel:Een deelgemeente van Borgloon ,waar nu niet alleen de bloesem in volle bloei is ,maar ook de duiven van Noel en zijn Marina.Wat deze kolonie al gepresteerd hebben op enkele weken tijd is werkelijk fenominaal .Het hoogte punt in dit prille seizoen is toch wel de eerste provinciaal winnen tegen 9473 duiven met een straat lengte voorsprong !!!

foto 2018

Halen:  Wie Halen nu niet weet liggen als duivenmelker die kent er echt niks van.

20190509 194159

Na de verhuis van Bonheiden naar Putte heeft Kris Cleirbaut de  lijn met topresultaten flink doorgetrokken, vorig jaar werd bij de jonge duiven een Nationale overwinning geboekt op Chateauroux en een 1e Nationaal op Argenton in de zone B1!

DSC00591

Vliermaal: Gelegen tussen Hasselt en Tongeren is een deelgemeente van Kortessem. Hier heeft Rigo weeral zijn provinciale palm beet. Rigo begon al als 14 jarige knaap met de duivensport in Gors op Leeuw.

Spotlight

Sponsors

Nuttige Links

Liefhebbers

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Msn Duivensport.